Dag 29- Ett barndomsminne

 
I detta inlägg tänker jag dela med mig utav två barndomsminnen, både bra och dålig. För allt är ju inte en dans på rosor.
 
Bra barndomsminne: Ett bra minne från när jag var barn, eller barn och barn. Jag gick i fyran eller femman så ni får själva räkna ut hur gammal jag var. Men min mormor skulle fylla 70 det året och hon ville fira det med en resa med mig, min bror, mamma och pappa (som bodde ihop då), min moster och min kusin. Och resans mål var Indien, Norra Goa. Det var första gången vi åkte utomlands allihoppa och det var verkligen en underbar resa. Indien var så fint och de var så vänliga där. Maten var också god, eller snarare underbar. En rolig sak som hände där vara att vi träffade en hel del folk (eller sex stycken) som vi började umgås med och alla vi gick och åt mat tillsammans på en restaurang. Men min moster träffade en gammal klasskamrat och hennes man, sen träffade vi två från Värmland som bodde granne med Jimmy Janson. Det sista paret vi träffade vet jag inte så mycket om, de var bara med oss en dag. Men Inden är ett land som jag rekomenderar att åka till.
 
Dåligt barndomsminne: Detta hände när jag gick i sexårs, eller om det var i ettan. Men det var alltså ett tag sen det hände. Jag, pappa och min bror hade varit iväg och så hade vi köpt mat på en pizzeria som heter Golfa. Jag hade köpt en hamburgare med pommes, och deras hamburgare med pommes var verkligen jättegoda. Så jag såg fram emot maten. När vi kom hem så gick min bror in först och tog av sig skorna snabbt. Jag tror att jag hde snörning på min skor, så det tog ett tag för mig. Så pappa han ta av sig sina skor och sedan skulle han stänga dörren. Men det var bara det att jag höll mig i i dörrkarmen, så mitt lillfinger var utanför dörren (om ni fattar). Men det såg inte pappa så han stängede igen dörren, alltså stängde den helt.
 
Jag som troligen hamnade i chok (har jag förstått nu), kände ingen smärta direkt. Utan jag knackade pappa på ryggen och sa "pappa, mitt finger sitter fast". Han fick panik och öppnade dörren och tog en stor bit papper som jag kunde ha lindat runt fingret. Mitt finger var halvt av. Tänk er en läs tand som man kan vicka på, en tand som har lossnat i ena ändan. Så var det med mitt finger. Pappa ringde direkt till mamma som jobbade och hon kom hem direkt och tog med mig till akuten. Pappa stannade hemma en stund innan min farmor och farfar kom och tog hand om Dennis. Så båda mina föräldrar var med mig på sjukhuset.
 
På sjukhuset fick vi först en dålig sjuksköterska som pratade ovanför mitt huvud med mamma och pappa vad de skulle göra med mig och den sa också "håll fast ungjäveln så jag kan kolla på fingret". Hon gick ur rummet och det kom in en annan, troligtvis så slutade hon jobbet eller något sådant. Men den andra som kom var en kille. Och han var verklien bra. Jag minns lite halvt att jag satt med honom och tog bort pappret från fingret och satte dit det igen och skrattade. Ja, jag var drogad.
 
Men de sydde mitt finger, med stygn som inte försvinner av sig själv. Efter det fick jag ha en tjockt bandage på fingret så det såg lite roligt ut. Men det som jag ver mest rädd för var när jag skulle ta bort stygnen. Det var det jag tyckte var läskigast med det hela.
 
Bjuder på en bild som inte alls har något med texten att göra!
Förra vinterns tomtemössa utav ris!

Dag 28- Det här saknar jag

Just nu så saknar jag snön! Vill att det ska snöa nu och att den ska ligga kvar tills efter min födelsedag som är i februari. För det är ingen vinter utan snö och så vill jag kunna åka längdskidor.
 
Men jag saknar också mina underbara vänner, sommarstugan på Öland, tiden då man var liten och inte hade de bekymrerna som för med sig när man blir äldre och så saknar jag Allsången.
 
Men egentligen finns det så sjukt mycket man saknar, och sakerna ändras från dag till dag och stund till stund. Och det finns så mycket saker som man kan sakna.
 
Man kan sakna:
 
- En person
- En plats
- En tid
- En maträtt. Fast det saknar man ju inte på samma sätt. Men man kan sakna en maträtt om det var längesedan man åt den
- Ett djur
- En sak
 
Ja,det finns så mycket man kan sakna

Dag 27- Min favoritplats

Jaa du, detta varierar ju från dag till dag och från stund till stund. Men ett ställe som jag älskar och som jag har älskat ända sedan jag gjorde om det är mitt rum. Det är verligen så fiiint och jag är jättenöjd med det! Och jag är extra stolt äver att jag har gjort allting själv.
 
Det jag har gjort är:
 
- Tagit isär min gamla garderob
- Tagit ur alla möbler, utom sängen som inte kommer ut genom dörren
- Tagit bort de gamla tapeterna
- Målat taket vitt två gånger
- Målat väggarna. Och man kan ju säga att det var detta som tog tid.
Såhär ser ju alla mina väggar ut i rummet. Jag började med att mäta upp hur stora varje rand skulle vara och sedan tejpade jag så att jag kunde måla det bruna. Sen så kunde jag tyvärr inte tejpa på det bruna när jag skulle måla det gröna och blåa, för då lossnade den bruna färgen. Därför fick jag måla för hand och därför är det inte så jätterakt där. Sedan gjorde jag en vägg i taget och fixade.
 
Mamma var snäll och hjälpte mig att måla listerna och gjorde så jag kunde måla lite bakom elementet. Sen var det bara att ta in de gamla mäblena, dock inte alla. Och man kan ju säga att detta var ett bra tillfälle för att rensa bland kläder och prylar.
 
Så just nu och sen typ i februari så har mitt rum varit min favoritplats :D

The day

Idag är det och har varit en sådär typisk söndagsdag. Kallt och grått och man vill inget annat än att krypa ner under täcket och försvinna från denna söndag.

Men jag vaknade vid elva kanske hos världens bästa Elin! Med världens bästa Johanna. Gårdagen bestod ju av bowling. Som jag vann! Stolt chey här!! Vi Ptolemaios frukost och satt och spelade Draw something med varandra. Sen gick Elin och Jolls till bussen och jag gick hem till mig.

Där det serverades kladdkaka med grädde innan jag gick till mitt rum och kollade på Greys. Åhh den serien är verkligen sjukt bra! Så spännande också speciellt nu.... en man med kniv går ju runt och skjuter på de flesta där inne. Men om en halvtimma så ska jag och mamma ska till sumba och köra. Mamma vill att vi ska köra två timmar (dubbla pass) men vi får se. Är fortfarande inte helt bra i foten.

Men vi hörs kanske någonting mera idag. Annars får ni ha det så bra :-)

vart är du?

Det känns som vi har kommit längre ifrån varandra på senare tider, jag vet inte varför. Men ert känns skit! Vill att det ska vara som innan. När vi pratade ofta och mycket. Men vad har hänt med den tiden? Vad har hänt med oss? Kan det någonsin bli som förr igen?

Dag 26- Mina rädslor

Den enda rädslan jag har och som jag kan komma på är att jag är sjukt rädd för att förlora någon nära och kär. Det kan vara både familj, släkt och vänner.

Men det är vell min största rädsla. Annars är jag inte rädd för något speciellt. Inte som jag kan komma på nu iaf.

TJEJKVÄLL

Idag till imorgon så ska underbara Emma sova över här! Och vi ska ha en trevlig tjejkväll som kommer bestå av mycket skratt och roliga klipp.
 
Vi har redan varit på Åby krog och käkat. Jag tog min favvopizza Alfredo som det är kycklingfile, jordnötter, banan och curry på. Emma tog en Black and white, alltså köttet och inte pizzan. Och till det hadde hon pommes.
 
Men nu ska vi fortsätta ha en trevlig kväll och vi får se när vi hörs igen.
 

Dag 25- Saker jag älskar

Saker jag älskar? Hmm, det är ju inga lätta saker att skriva om precis. Men det finns så mycket jag älskar. Att vara med vänner, att vara på Öland, att spela gitarr, att gosa med Ozzy och ja mycket mera.
 
Sen så älskar jag att gå på konser, teater, Allsånge och saker som har med kultur att göra. Så det är väldigt blandade saker jag gillar att göra.
 
 

Dagen

Idag var det utav någon anledning extra svårt att gå upp, ville verkligen bara ligga kvar i min säng och bar sova vidare. Men de två sakerna som fick mig att gå upp var att det snart är fredag och att jag skulle få träffa min aunderbara vänner i skolan! OCh jag ni läste rätt, vänner, som i flera.
 
Det är nämligen så att min underbar Elin ar börjat i skolan igen efter att ha varit inlagd på sjukhus i ca 3 veckor. Och det var roligt att kunna prata med henne igen och ha det som förr. Dock var det en tuff dag att börjar på, för på torsdagar går vi från halv nio till fyra, vilket kan vara tufft om man är van att gå i skolan en timma per dag. Men det var jätteroligt att hon var tillbaka.
 
Och på rasten mellan de två sista svenskalektionerna så köpte jag, Jolls och Elin en varsin chokladboll och satt och mumsade på! Åhh vad jag har saknat att vara alla tre i skolan och kunna ses utanför sjukhuset och Linköping.
 
Men Jolls, du ska ha ett stort tack för att du finns. Utan dig hade jag nog inte klarat detta <3 så tack för det världens bästa Jolls!!
 

Dag 24- Det här får mig att gråta

Jaa ni, för det första. Jag är en person som när jag gråter så ska det vara själv hemma där ingen ser eller hör det. Sista gången jag kan komma ihåg att jag grät inför flera personer var på avslutningen i nian. Annars var den sista enskilda personen mamma som jag grät inför. Och det händer inte ofta det....
 
Men saker som får mig att gråta är först och främst om det händer mina vänner, släkt, familj eller katt något. Det är ju endå de som är närmast en, och allt som drababr dem drabbar en själv på något sätt. Det kan ofta bli att man kan känna sig hjälplös. Man vill hjälpa men kan inte, och det är så jäkla jobbigt. Man skulle iband bara vilja knäppa med fingrarna så skulle allt bli bra, men så funkar det ju inte.
 
Men det är det absolut värsta, att en nära vän mår dåligt och man vet inte hur man kan hjälpa eller ens om personen vill ha hjälp. Men i de flesta fallen så vill folk det, bara att inte alla vågar fråga.
 
Men jag är vell mera personen som hellre tröstar än som är den som blir tröstad.
 
 

Torsdags morgon

Idag är det alltså torsdag, dvs den längsta dagen i skolan måndag går från halv nio till fyra. Men det står jag ut med, speciellt idag då Elin kommer till skolan! Yeey!

Men efter skolan så ska jag hem och ta dt lugnt, kanske kolla lite på Greys. Vad ska ni göra idag då?

Dag 23- Det här får mig att må bra

Det som får mig att må bra är:
- Att få vara med vänner och släkt
- Att mina nära och kära ska må bra
- Att få vara på Öland på sommaren
- Att få åka till Allsång på skansen
 
Jaa det finns mycket som får mig att må bra! Men det är vell det som jag kommer på nu.
 

Bonde söker fru!

Egentligen så har jag aldrig varit speciellt intresserad utav programet Bonde söker fru. Tills programet i år, då det är två bönder som jag "känner" eller iaf vet vilka de är.
 
Klas:
Han är ju bara för underbar. Och speciell med hans framtänder som sticker ut. Men han verkar helt underbar och är det. Och han har världens finaste hus som han och hans far har byggt från grunden. Verkligen asfint.
 
Bengt:
Han verkar ju helt underbar!! Vore han yngre eller jag vore äldre så hade jag lugnt kunnat dejta honom. Han verkar så himla mysig och filosofisk. Han är ju kamelbonde på Öland. Och jag har åkt förbi hans gård flera gånger, men det har aldrig liksom blivit så att vi har stannat. Men det kanske ändras i sommar. Men världens mysfarbror verkar han vara.
 
 
 

Planer för dagen

Finns det inte så många. Inte planerat iaf. Det enda är vell att jag och Jolls förhoppningsvis ska träffa Elin! Yeey säger jag då, det var evigheter sen tycker jag.

Årstidernas charm

Vilken är eran favoritårstid? Den frågan har ni säkert fått en hel del. Och oftast så kanske man svarar den årstiden då man fyller år. Men egentligen så kan man ju gilla alla årstiderna. Alla årstider har ju sin lilla charm.

Våren: Det är så fint när träde får knopp och det börjar slå ut och när alla växter kommer till liv igen. Att man kan börja gå ute klädd lite tunnare. Det är så mysigt.

Sommaren: Då är det ju det underbara sommarlovet. Men ocksp så kan man vara ute största tiden av dygnet utan att behöva klä på dig mycket och varmt. Man kan också bada i hav utan att frysa ihjäl sig.

Hösten: Skulle vell de flesta säga är mysigt för att man kan dricka ett varmt glas choklad och sitta framför brasan. Men jag dricker ju inte varm choklad eller någon annan varm dryck. Men jag tycker ändå det är mysigt. Att det kan regan en hel dag utav att man behöver gå utt och känner att man behöver göra det. Men också att när det väl är soligt så är det jättefint ute med löven som är i olika färger.

Vintern: Är ju först och främst helt underbar med snön och att man kan åka skidor och pulka och bara busa i snön. Men också för att årets mysigaste högtid är då, alltså julen! Jag verkligen älskar julen och allt osm har med den att göra. Att köpa presenter, att pynta, att klä granen, att fira advent, baka pepparkakor, och fixa allt annat som hör till.

Jag julen 2004 hemma hos mamma! Då mamma och pappa fortfarande bodde ihop

Dag 22- Det här upprör mig

Jaa ni, vad är det som upprör mig?! Det var en jäkligt svår fråga att svara på såhär. Men visst finns det en hel del saker som irriterar mig.
 
Jag kan försöka lista några:
- Folk som inte har någon respekt för äldre och handikapade. Alltså folk som gör dem till åtlöje genom att härma dem
- Folk som tror att de äger allt och spelar kaxiga
- Folk som enbart verkar vilja förstöra för andra
- Folk som kommer sent till lektioner och tar all uppmärksamhet
- Folk som alltid ska har rätt och inte kan ha fel
- Folk som på något sätt skadar barn eller djur.
 
Titta, jag fick ju ihop en del. Men detta är det som jag kan komma på nu. Men har ni några frågor om vad jag menar om vissa så är det bara att höra av er eller lämna en komentar.

Bloggning från bussen

Nu sitter jag på bussen på väg till praktiken. Och jag är astrött och har ont i foten.

Men vi får se om vi hörs efter praktiken.

Min helg

I fredags var det ju skola och min mentors sista dag. Men det är inget speciellt med det, efter fyra lärare så har man lärt sig att man inte kan bli så involverad med lärarna. Men sen efter så åkte jag hem till mamma och packade min väska och sen åkte jag till Elin och kollade till hennes lägenhet och vattnade blommorna. Sen gick jag hem till pappa och lagade mat och tog det lugnt.

Sen på lördagen så åkte jag och min faster till Stockholm där min kusin och hennes pojkvän bor och hälsade på dem. Och det var verkligen jättetrevligt att hälsa på dem och se hur de bodde. Jag var hos dem när de bode i lägenhet, men har inte varit hos dem sen de flyttade in i hus. På lördagen så pkte vi först till Gamla stan där vi gick runt och tittade. Sen tog faster och kusins pojkvän en lite drink, eller snarare ett stort glas öl. Sen åkte vi vidare till Södermalm där vi gick till en bar som låg 25 våningar upp och man såg hela Stockholm därifrån. Det var verkligen ashäftigt och jag tog en god drink där, alkoholfri förstås! Sen gick vi till en till bar (herregu vad många barer) där tog de också något att dricka och jag fick smaka alkoholfri öl utav min kusin. Men det smkade skit. Sedan vann jag över min faster, kusin och kusins pojkvän i ett frågespel!! Som dessutom var för barn. Stolt Ellen här! Sen gick vi till en restaurang, en grekisk. Och det var jättegott där och vi var där i två och en halv timma.

På söndagen sen så vaknade jag vid nio och gick och up´p och åt frukost innan vi gjorde oss iordning och gick och åt mat. Sen åkte vi hem.

Men en trevlig helg var det!


Dag 21- Det här önskar jag att jag var bättre på

Jag önskar att jag vore bättre på att ta för mig och att prata när det är i nya situationer. Jag kan verkligen störa mig på mig själv med det, men det går verkligen inte att fixa. Men aja, det är vell något jag får jobba på och som kommer av sig själv....

Bloggning på begäran

Min envisa men underbara vän Elin tyckte att jag skulle blogga nu eftersom det var ett tag sen. Och eftersom jag är så lydig och snäll så gör jag det...

Men jaa, vad ska man skriva om?! Idag var mig mentors sista dag.. bara att välkomna nummer 5. Åhh jag är så jäkla trött på min skola!!

Men aja, imorgon ska jag och min faster och ev mitt kusinbarn ska till Stockholm och hälsa på min kusin och hennes pojkvän. Och det ska bli jätteroligt!! Ska få se hur de bor också för första gången

Hoppas du blir nöjd Elin! :-)

Dag 20- Den här månaden

Är det meningen att jag ska skriva vad som ska hända denna månad här? Hahah, det är iaf så jag har fattat det, så nu kör vi!
 
Ehm, man kan ju säga att denna måndag. Eller iaf tiden i början på denna månaden har varit välldigt annorlunda kan man säga, jag trodde aldrig att jag skulle få genomgå detta. Men denna månaden händer det inte så mycket, inte som jag har planerat.

Brist på ideér

Nu har jag seriöst brist på vad jag kan skriva om i bloggen. Så nu får ni komma med förslag tycker jag, annars blir det en tråkig blogg att läsa.
 
Det kan vara allt från det som händer i mitt liv, skolan, vänner, jaa allt allt!
 
Så kom med förslag. Om ni inte vill skriva in en kommentar så kan ni skicka et mail till [email protected]

Söndagsångest

Varför finns det något som kallas söndagsångest? Det tycker jag är väldigt onödigt och jobibigt. Vem orkar liksom ha ånger varje söndag över att det är måndag imorgon.
 
Men imorgon har jag praktik, och varje söndag så tänker jag att jag ska börja ta för mig mera och våga prata mera, men nej. Så blir det inte. Men snart måste det ske om jag ska ha en chans att komma högre upp i omdömet, vill ju ha allt på topp. Men det är också svårt eftersom jag inte alls ofta har mina handledare på praktiken, utan jag har vell gått med nästan alld där. Och det på verkar ju mitt omdöme....
 
Men efter praktiken blir det att besöka Elin med Jolle :D det ska bli roligt, det är alltid lika trevligt att besöka dig och det är roligt att åka med Jolle. Vi får en chans att prata då och komma varandra närmare....
 
Älskar verklligen er

Dag 19- Detta ångrar jag

Just nu så är det största som jag ångrar att jag valde det gymnasiet som jag gjorde. För det är verkligen KAOS där, och det är inte den bra sortens kaos om man säger så. Jag ska ju få min femte mentor sedan jag började på gymnasiet och sen vet man aldrig hur dagen blir. Och nu håller vi på att byta lokaler mitt i terminen liksom, så allt är KAOS.
 
Men på ett sätt är jag glad över att jag valde Praktiska, annars skulle jag ju aldrig mött mina underbara vänner som jag ahr fått där. Det är typ den enda orsaken till att jag inte ångrar mitt val av skola. Men skulle jg inte haft mina vänner där eller det skulle varit första året så skulle jag nog ha bytt skola.
 
Så till er som kanske läser detta och ska välja gymnasie. Praktiska skolan är ju en bra skola med det att det är mycket praktik och små klasser. Men det är också det enda som är bra. Visst visa lärare är bra, men man får inte alltid den hjälp man behöver för att nå högre i betygen. Och så slutar lärare titt som tätt där. Och så är de flesta eleverna utlänningar och killar, så det är mycket liv i skolan och på lektionerna. Och tyvärr så väljer de flesta lärare att fokusera på de som är jobbiga och olydiga än att fokusera på oss som verkligen vill jobba och göra saler, vi som bryr oss om vårat betyg.
 
 
Men detta är nog det jag ångrar mest.... iaf nu.

GLAD TJEJ HÄR!!

Idag släpptes biljetterna till Galenskaparnas 30 årfet i Stockholm. OCh gissa vem som ska gå och se det? Jo JAG!! Yeey asglad är jag här...
 
Men idag vaknade jag innan elva och satter på datorn för att få biljetter till deras 30 årsfest! Just nu så sitter jag och bloggar, Emma klär på sig och Nes duschar. Sen blir det vell att äta frukost och så få vi se hur länge tjejerna stannar. Sen ska jag ringa pappa och kolla om han är hemma, det är ju fars dag idag om ni nu hade glömt det.
 
Men igår, den dagen var verkligen underbar! Det började med att jag bestämde med Emma och Nea att vi skulle sova och de skulle hit, sen så blev det att Jolle också var med. Sen så blev det bestämt att även Elin skulle få vara med! OCh det var verkligen jätteroligt att alla kunde vara med, och att få se sina bästa vänner umgås med varandra. Det måste göras om någon dag!

Dag 18- Min favoritsommar

Det måste nog vara sommaren som var, alltså sommaren 2012. Det händå så jsukt mycket roligt då och det varförsta sommaren med Elin och Jolle.
 
Jag var på Öland med Emma och Nea. Och jag kan bara säga, äntligen blev det av. Jag vet inte hur länge vi ahr pratat om det. Men det är så sjukt roligt att det blev av och det måste vi verkligen göra igen. En längre tid och med förhoppningsvis bättre väder.
 
Var på Öland med underbara Elin och det måste också göras om. Det var så sjukt roligt och det var en underbar tid. Men lite mera tur med vädret. Det måste göras om igen nästa sommar. Kanske under en kägre tid och med Jolle också.
 
Jag var på Allsången med underbar Emma och hennes mamma och moster. Och så fick jag se min lilla älskling på nära håll och även andra underbara artister. Så som Timas Ledin. Men det vet ni redan at jag har gjort. Men jag hoppas verkligen att Måns ska leda Allsången nästa sommar.
 
 

Fredag...

Idag är det fredag, eller okej större delen urav fredagen har redan varit men den är inte slut än. Men idag hade jag utvecklingssamtal på morgonen med mamma och pappa och min mentor. Vi pratade i en timma och jag var glad när den var över. Hatar verkligen att ah utvecklingssamtal. Det är så jobbigt och alla verkligen glor på en. Sedan hade jag matte och historia. Efter det så åkte jag och Jolle till Linköping och yrrade runt en stund innan vi tog bussen till sjukhuset för att hämta Elin.
 
För idag har Elin fått följa med oss ut. Istället för att vi ska sitta hos henne på hennes rum. Och det var verkligen jättetrevligt att vara med henne och Jolle. Och Elin, du anar inte hur mycket jag saknar dig! Det går fan inte en sekund utan att jag tänker på dig. Fan att det skulle bli såhär, men det kanske är bäst ändå. Det är ju endå svårt att göra något åt det nu.
 
Nu sitter jag hemma och ser p ånågon film med mamma. Inte för att jag kollar så mycket på filmen. Men aja.. ska vell börja kolla lite. Och se om jag får tag i Nea... den lilla tönten som inte svarar på facebook.
 

Dag 17- Mitt favvoritminne

Tänkte ta en till bara för att jag inte har något att göra och för att jag ligger efter med dessa.
 
Men kan det aldrig vara några lätta saker man ska skriva om? Jag har ju så många bra minnen. Men jag väljer ut några och skriver om de....
 
Allsången 2012: Den var bara så bra, inte bara för att Måns var där. Utan hela dagen var underbar. Bara det att få sitta där uppe och vara med om den underbara magin och den gemensamma känslan man har där. Det är bara så underbar. Och dessutom så fick jag ju klatcha Måns två gånger, vara nära Tomas Ledin, vara nära på att springa in i Klabbe och Anders Timell och så åkte vi hissen med en från Sten och Stanleys. Så det var verkligen underbart. OCh det är underbart att Emma och hennes mamma och moster vill ha med mig upp dit. Det uppskattas mycket!
En liten bild på the one and only Tomas Ledin!! Underbar artist.
 
Hösten 2011: Det var då jag började på gymnasiet. Visserligen på en skola som nu är kaos, men den var inte där då. Men det var då jag började min utbildning och fick läsa det som jag verkligen ville. Men det bästa med den tiden är att jag lärde känna två underbara personer som jag från första början förstod att jag skullekomma nära. Och se så rätt jag hade. Idag är vi starkare och närmare än nåognsin och jag verkligen älskar er! Ni vet vilka ni är.
 
Öland: Jag har inga speciella favoritminnen från Öland. Men varje år där är unikt och jag är så glad att jag kunde visa mina vänner underbara Öland. Det är verkligen underbart att se de som man älskar på en plats som man älskar! Jag hoppas att de vill följa med till Öland nästa år också.
Ursäkta suddig bild men så blir det ibland. En liten bild från underbara Öland när jag var där med Emma och Nea. Vi tog en liten fototur som verkligen var underbar!
En bild från när jag var på Öland med Elin. Vi hade också våran fototur som var helt underbar och det blev massvis med fina bilder. Du är underbar!
 
Våren i fyran: Visst den tiden var löskig eftersom man fortfarande lärde känna sina klasskamrater och skolan. Men det var också underbart för det var då jag började att va med Emma. Vi har alltså kännt varandra i ca 7 år. Herregud vad länge! Men jag har aldrig ångrat att jag lärt känna dig. Du är verkligen en underbar vän som finns med en i vått och órt och du förstår verkligen mig och min humor.
 
Våren i sexan: Det var då jag lärde känna Nea och Sandra. Tyvärr så har Sandra och jag aldrig kommit riktigt nära varandra. Men hon är en underbar vän, som man har roligt med och delar intresset med Speedway med. Men det var då, i sexan som jag lärde känna Nea. Och det var på sommarlovet mellan fyransexan och sjuan som vi började va. Och herregud vad vi cyklade fram och tillbaka, upp och ner i de jävla backarna. Men det var det värt. Och alla gångervi badade och höll på med traktorhjulet. En underbar vän som man kan skratta med.
 
Detta är bara några utav mina minnen. Men skulle jag skriva om alla så skulle det bli ett långt inlägg. Lämna gärna en kommentar om ni undrar något eller har ideér på vad jag kan skriva om..
 

Det snöar!!

Yeey det snöar! Och vilket sammanträffande att jag gick och hämtade min vinterjacka hos pappa idag. OCh det var vell tur det. Mén jag längtar verkligen till vintern med snö och jag hoppas att det blir en hel del snö i år. För jag vill åka längskidor med mina vänner och åka pulka och slalom.
 
Jag har verkligen blivit helt besattt av att åka längdskidor och mitt mål i vinter är att få med Elin och Jolle ut och åka. Det skulle vara asroligt och ett minne för livet! Hahah, och att åka med Nea igen vore också roligt. Sen får vi se om jag kan lura upp dem i en slalombacke också. För vem vet, det kanske blir att vi hyr Ålbergabacken och där finn det ju skidor att låna. Så det ska jag ocksp försöka med. Önska mig lycka till.
 
Såhär mycket snö vill jag att det ska komma i vinter! Då vore jag lycklig....
 
Men hörreni, det är ju inte långt kvar till jul. Har ni kommit på vad ni önskar er i julklapp eller? Jag har börjat fundera på det men jag har inte riktigt kommit på vad jag önskar mig. Men aja, jag har ju lite tid på mig.
 

Dag 16- Min första kyss

Detta inlägg blir kort. Jag har nämligen aldrig kysst någon, så därför kan jag inte skriva om det. Logiskt va?!

Godmorgon alla där ute!

Idag är det askallt inne, fryser redan nu. Hur kommer det då att bli ute? Usch, vill inte ens tänka på det..... Ehm, igår var vi i Linköping och hälsade på bästa Elin. Alltid lika trevligt. Idag har jag lång dag, går till fyra. Efter skolan ska jag till pappa och hämta mina nagellack och min vinterjacka! Längtar efter den jättemycket. Sen ska jag gå till Elin en sväng och kolla om det behöver vattnas och lite så...

Ha en bra dag med er så får vi se om vi hörs sen....

Dagen

Idag har jag haft praktik och jag var i köket idag, dvs att jag serverade maten och fixade med det. Efter praktiken åkte jag hem och pluggade. Nu sitter jag med datorn och chattar med Elin och Jolle på msn och lyssnar på när mamma och min bror pratar om min brors omdöme....
 
Imorgon är det skola, men först är det tandläkare. Usch, men det är ämndå skönt att få det gjort.... men sen efter skolan ska jah och Jolle till Linköping

Dag 15- Mina drömmar

Tänkte försöka börja med dagens igen, det var ju ett tag sen. Och såklart så skulle det vara en jobbig sak att skriva om. Men aja, hade ju ändå varit tvungen att skriva om det någon gång...
 
Mina drömmar, hmm. Det beror ju lite på i vilket utsträckning det är menat. De flesta drömer vell om att man var rik och att det var fred på jorden. Men om man ska tänka på realistiska önskningar och sånt. Så är min största dröm att se valar i deras naturliga miljö. Det skulle helst vara späckhuggare, men andra valar funkar det med. Men det skulle vara så sjukt häfftigt. Jag hoppas verkligen attjag får vara med om det.
 
Min adra stora dröm är att få åka och volentärarbeta någonstans där folk verkligen behöver hjälp. Den drömmen har inte funnits så länge. Men det vore sjukt roligt om jag fick den chansen, Det vore serkligen något man skulle kunna bära med sig hela livet. Att man har hjälpt folk som behöver det. Och det måste inte vara att man hjälper till med medicin eller något sådant, det kan vara att man kanske spelar boll med någon eller passar någons barn så den kan gå iväg. Det voer sjå sjukt roligt och intressant. Men kruxet är att jag inte vet hur jag ska lyckas med det... för jag vet inte hur man får tag på någon organisation eller hur man anmäler sig....
 
Det är mina största drömmar. Men såklart så har jag andra drömmar och så. Men skulle jag skriva alla här så vore det för långt.

Godmorgon alla glada...

Ledsna också, men det är ju onödigt att vara.

Ehm, igår var det ju första skoldagen eller rättare sagt första öraktikdagen efter lovet. Det gick vell bra med det. Var lite segt bara att gå upp och så. Men efter praktiken åkte jag till Norrköpings resecentrum och mötte Jolle där, sedan åkte vi till lkpg och träffades Elin. Det var helt underbart, hade ju inte träffat henne sen i fredags... tror jag.

Idag har jag också praktik, sen ska jag hem och plugga samhäll och vård och omsorg. För jag har prov i det imorgon. Så önska mig lycka till.

Ha en bra dag så får vi se om vi hörs sen...

D.Ö.D

Jag är så sjukt trött, hade bara velat ligga kvar i sängen idag.... men nae, nu sitter jag på bussen på väg till praktiken. Efter praktiken så ska jag in till stan och sen vidare till Linköping med Jolle! Om jag lever då dvs.....

Godmorgon på er och hoppas att ni överlever dagen!

Söndag....

Idag är det söndag, alltså sista dagen på lovet. Och jag känner hur söndagsångesten sakta men säkert kommer. Imorgon är det praktik igen, två veckor sen sist. Då måste jag berätta att vi ska byta lärare, och så får jag träffa den nya boende.

Detta lov har inte varit som det var planerat att bli. Men det har ändå varit ett okej lov. Dock är det som vanligt för kort...

Alltså jaha ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och att jag inte skriver om dagarna... men jag hoppas att ni fattar varför. Men jag lovar att jag ska ta igen det någon gång.

Lördag.....

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har mina orsaker till det. Orsaken är den att en vän till mig har lagts in på sjukhus, på psyket.... så dä rhar ni anledningen.
 
Men hur tungt det än är så kan jag klara det, jag måste. Men det är sp jobbigt, för hon får bara ha mobilen under vissa tider och under samma tider är det besökstid. Så jag kan tyvärr inte träffa henne och prata med henne som jag vill.. det är det som är det jobbigaste tror jag.....
 
Men annars har det inte hänt så mycket, har ju haft lov nu. Men det har inte hänt så mycket på lovet.....
 
Just nu ser jag på Så mycket bättre med mamma och bror och skrattar ihjäl mig åt han Olle, som är dagens person. Det är alltså hans låtar som de andra ska tolka,,,,,, alltså hans ordval och ordkombinatoner..... hahahah håller på att dö här i fåtöljen :P
 

Godmorgon!!

Idag blir det att först gå till pappa och måla naglarna på mig och en som är på besök. Sedan åker man in till stan för att möta bästa Jolle, vi ska klippa oss vilket verkligen behövs. Sist jag klippte mig tror jag var.... jaa det kommer jag inte ens ihåg...
!
Sen blir det att åka till Linköping!! Med bästa Jolle såklart, i Linköping ska vi träffa bästa Elin!! <3 längtar något enormt!!

Saknaden är enorm..

Det är egentligen helt sjukt hur mycket man kan sakna en person... att inte kunna träffa dig när man vill, att inte kunna sms:a med dig när man vill... det är hemskt och jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt...

Jag älskar dig och saknar dig massor!!! <3 <3

Saknaden är enorm..


.......

Bloggen kommer troligtvis att vara död ett tag framöver... eller iaf sämre uppdatering än normalt.

Men nu ska jag försöka sova fast jag bara kan tänka på dig och hur du har det....<3 du är älskad bara så du vet och käglor tänker på dig <3

RSS 2.0