Godmorgon!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt ägg ska koka färdigt innan jag fortsätter med frukosten. Vad äter ni till frukost? Om ni ens äter det?
 
Idag ska jag och min bror köra tennis och jag kommer att vinna. Hahah säger vi iaf. Sen efter det så ska jag hem och duscha, sen vet jag inte om jag eventuellt går till pappa. Han ska få besök utav en dam som han har pratat lite med, men vi får se. Det som gör att jag tvekar är att hon inte pratar svenska och att jag inte vet så mycket om henne. Så jag vet inte riktigt.
 
Men nu ska jag äta min frukost.
 
 
Bjuder på en bild från underbara Öland från i sommras när jag var där med Elin.

Försvinna...

Tänk så jäkla skönt det vore om man bara kunde försvinna för en stund. Om man bara kunde lämna allt och åka iväg. Glömma allt och bara dra!!

Fan vad skönt det vore!!

Tre önskningar

Tänk om man kunde få tre önskningar, tänk vad mycket man skulle kunna ändra på....

Dag 14- min drömkonsert

Hmm, den var lite svår. Men jag tror att min drömkonset skulle innehålla alla artister och grupper som jag gillar. Vilket blir en härlig blandning.
 
Atristerna/grupperna skulle vara:
- Måns Zelmerlöw
- Michael Jacksson (om han levde)
- Galenskaparna och After Shave
- Tomas Ledin
- Kelly Clarksson
 
Ja som ni hör så skulle det bli en rolig blandning på den konseren. Men det vore sjukt roligt. Och att man bara fick bjuda in folk som man själv känner för. Så om det är någon man inte gillar så kan man säga nej till den.
Det vore roligt
 
Bjuder på en bild från Allsång på Skansen förra sommaren (2011) med After Shave

Dag 13- Den här veckan

Måndag: Vaknade jag upp hos Emma, vi åt frukost och kollade på film innan mamma hämtade mig vid halv fyra typ. Då åkte vi till apoteket och sedan till biblioteket. När jag kom hem så duschade jag och packade upp väskan. Jag kollade också lite Greys.
 
Tisdag: Idag tog jag det lugnt på förmiddagen, sedan äkte jag och handlade med mamma. Handlade även lite till Elin eftersom hon inte mådde så bra. När jag kom hem så packade jag upp det vi hade handlat: Sen städade jag skafferiet vilket ni ser.
 
Onsdag: Imorgon är det ju Halloween (iaf enligt min mamma) och då ska vi äta gott och ha lite lillördag. Det enda planerade jag har imorgon är att spela tennis med min bror. Om han vill dvs, det vet man aldrig riktigt skäkert.
 
Torsdag: Har jag inget planerat för. Kanske plugga lite. Har ju två prov efter lovet, i vårdo ch omsorg och samhäll.
 
Fredag: Ska jag klippa mig med Elin och Johanna och jag är sugen på att klippa något nytt, men jag vet inte vad. Innan det ska vi nog käka på subway. Sen blir det Halloween fest med tjejerna. OCh killarna om det kommer några. Men det återstår att se.
 
Lördag: Ehh, troligtvis bara ta det lugnt och vara hemma.
 
Söndag: Njuta utav sista lovdagen och kaske plugga lite.
 
Åhh vilken intressant vecka jag har :P
 

FÄRDIG!! :D

 
Såhär blev resultatet utav städningen :D Kanske inte det snyggaste, men lite snyggare iaf, tycker jag. Är sugen på att försätta men orakr samtidigt inte göra det. Det får vell bli en annan dag, det kommer ju fler liksom.....
 
Men jag missade ju att skriva Dagens igår, tycker ni att jag ska skriva gårdagens och dagens idag, ska jag skita i gårdagens eller bara skriva gårdagens idag?

Städa skafferiet

 
Nu ska jag städa skafferiet!! Vilket behövs kan jag säga. Men jag tycker att det är asroligt att städa skafferiet och ställa i ordning och verkligen se resultatet.

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdaterign men min dator har inte velat vara med i matchen och så har jag inte haft tid eller ork. I lördags var jag och min faster på teate/musikal. Vi såg familjen Addams och den var verkligen skitbra.Tror n'stan inte att jag har sett någon så bra musikal, jo Romeo och Julia. Men denna var skitbra och verkligen annorlunda. Och ni som funderar på att se den borde gå och se den.
En scen från musikalen. När Addams ska bjuda på en "normal" middag.
 
Sen igår så åkte jag till Emma, där jag, Emma och Nea skulle sova över. Det var verkligen jättetrevlig och behövlig stund men underbara vänner. Hahaha när Emma satt med en flaska balsamvinägeroch sa "Kan man ha deet i håret?" Hahah ni är bäst.
 
Idag när jag kom hem så duschade jag och sedan så packade jag upp min väska och lagade mat. Det var ju meningen att Elin och Johanna skulle komma hit idag, men de orkade inte. Så får se om vi tar det en annan dag.... Men det återstår ju att se.
 
 

Dag 12- i min handväska

Detta blir ett kort inlägg för jag har ingen handväska och jag har aldrig ägt en..... så har inget i den...

Dag 11- mina närmaste vänner

Då får jag ta och hänvisa till inslaget där jag skrev om min bästa vän

Dagen

Vaknade idag igen med kramp i vaden, och det gör så sjukt ont. Det går så ont så att kapa benet vore en befrienlse, så ont gör det. Men jag överlevde denna gång också, men jag funderar på att gå och kolla upp det. Bara för att se vad det kan bero på och så. Det vore skönt...
 
Jag vaknde ca 11 idag och åt frukost vid tolv, heheh skönt var det. Sedan dess har jag duschat och plockat undan lite i mitt rum, ska vell ta och dammsuga det snart också. Sedan vet jag inte vad jag ska göra.... jag ska på teater idag men det är inte förrens klockan sex.
 
Kanske kollar på några avsnitt utav Greys anantomy, som för övrigt är den bästa serien!! Men det är svår att förstå om man inte är med och kollar sedan början. För alla ligger med alla och har relationer fram och tillbaka. Så ska man se den så ska man börja från början...... :D
 
Jag känner för att måla naglarna men jag orkar inte och har ingen inspiration. Och dessutom så ska jag måla dem på måndag med Elin :D vi ska ha våran "träffas och måla naglarna dag" den hade vi oftast innan. Men jag vet inte riktigt varför det inte har blivit av...... men snart blir det av iaf :D
 
Längtar tills det ser ut såghär utomhus! Jag vill verkligen ha en vinter med mycket snö, så man kan åka längdskidor! För det kunde jag bara göra en gång förra året, och det var för lite för mig

Dag 10- min drömresa

Alltså jag vet verkligen inte vilken resa som är min drömresa..... det kanske vore en resa med kompisarna någonstans. Det spelar ingen roll vart, bara man åker med några man tycker om.

Men jag skulle också vilja åka tillbaka till Indien eller Thailand. Det var verkligen underbart där!! Jag vill tillbaka dit men jag vet inte...... jag vill ju inte åka dit om det är oroligt i landet.

Dagen.....

Idag försov jag mig inte, vilket var skönt. För jag blir verkligen sjukt stressad om min morgonrutin inte blir som den brukar. Speciellt inte om jag är hemma hos mig och det händer. Är jag hos en kompis så kan jag ju anpassa mig eftersom det inte är mitt hem. Men annars får jag halvt panik.... Skolan var som vanligt, förutom att ajg fick sluta tidigare eftersom jag var färdig med allt som vi skulle vara färdiga med i svenskan, vilket känns asnice :)
 
Efter skolan åkte jag hem till mamma och oackade en väska till henne, bla med henens mobilladdare så hon kan vara lite civiliserad där på sjukhuset. Det var verkligen underbart att se henne, att se att hon såg ut att må bra med tanke på omständigheterna. Hon blir kvar till imorgon iaf på sjukhuset, kanske till i övermorgon. Älskar dig mamma<3
 
När jag och pappa gick ut från sjukhuset så såg jag att det snöade!! Yeey skrek jag då och började sjunga på "Jag ser det snöar, jag ser det snöar" Hahahha, jag får alltid en kick av att det snöar, specillt efter första snön. Förra vintern när första snön kom på började jag riva tapeter i mitt rum och fixa det :D undra vad jag sak göra i år då.... fixa hos pappa kanske. Hahah nae, nu blev jag ju sugen på det....
 
Såhär mycket snö vill jag att det ska komma i år! Jag vill kunna åka längdskidor, det är ju mycket roligare nu när jag har fått med mig Nea att börja åka......

Dag 9- Mina husdjur

Som ni har hört innan så har jag en katt som heter Ozzy, han är verkligen underbar den katten. Han har vi haft sen han föddes, alltså i ca två år.
 
Andra husdjur jag haft är:
Maja: Hon är Ozzys mamma, men tyvärr så är hon bortsprungen sen ca ett år tillbaka. Maja skaffade vi när hon var ca 12 veckor, alltså när man får ta de från deras försäldrar.
 
Izza: Var syster till Maja. Hon sprang tyvärr bort efter ca ett halvår hos oss och troligtvis så var hon döv. Eller hon var iaf inte rädd för höga ljud och så. Hon kunde ligga under våran bil när vi hade startat den och sprang inte därifrån.
 
Ziggy, Lizzy, Lillen och Namnlös: Var syskon med Ozzy, från samma kull. Men de sålde vi. Eller Lillen var vi tvungna att avliva, för hon höll inte näring och var mycket mindre än de andra kattungarna. Hon var ca två veckor när vi avlivade henne.
 
Tosse och Zlatan: Var ett syskonpar, de var min och min brors första katter. Men tyvärr så kunde vi inte få dem rumsrena så vi lmnade tillbaka dem efter ca två månader som bestod av mycket torkning utav skit...
 
Maja: Var ett marsvin som vi hade hos pappa, det är också det enda usdjuret vi har haft hos pappa. Hon hade vi ca ett år innan hon dog. Hon dög när jag, mamma och min bror var i Thailand. Så det var det första vi fick höra när vi kom hem.
 
Bubblan: Eller Blomman, Finis, Tarzan och Kurt som han hette i början, var en kampfisk som vi hade i ca 4 år. Han hade vi inne i en fiskskål som vi gjorde ren för hand minst en gång i veckan.
 
Sedan har jag haft ca 10 andra fiskar, de var guldfiskar i olika storlekar. Men de döpte vi aldrig och de flesta dog under vintern eftersom de var utefiskar och våran damm inte var så djup.
 
Jaaa, det är lite om mina husdjur jag har och har haft :D
 

Mibilblogg från sjukhuset

Sitter just nu på sjukhuset och väntar på att mamma ska komma till avdelningen, hon ligger just nu på uppvaktat men får troligtvis komma snart. Hon blir kvar till iaf imorgon, kanske en dag till. Men älskade mamma klar sig iaf <3

Vilket folk det finns alltså....

Det är ju helt sjukt egentligen vad det finns för folk, blir ju fan sur här. Sitter och kollar på Efterlyst på trean, och det är ju hemskt hur många brott som begåtts utan att gärningsmannen är fast eller att man vet vem det var. Det är helt sjukt att de kan utsätta en person för misshandel, brott ja och mycket mera.
 
Det är inte rätt.... och det är sjukt hur mycket folk som egentligen står ut med detta. Som lever med att ha blivit misshandlade. De komemr ju vara skadade för livet, det är ju något som de alltis kommer bära med sig. Hela livet. Det kommer ju alltid att vara ett trauma för den personen.
 
De som utsätter folk för detta är ju helt sjuka......
Åhh!!! Blir så irriterad

Spänningen är olidlig....

Och jag tänker hålla på det någon dag till. Hahah nu kanske ni undrar vad jag pratar om, men jag pratar om min hårfärg och hur det blev. Hahah inte för att det är så jättespännande för det är ju inte så stor förändring. Jag har ju inte liksom blivit blod eller grönhårig.... HAhahah
 
Men nu ska jag kolla på Bonde söker fru, göra svenskan och sedan kolla på efterlyst :)

Dag 8- ett ögonblick

Jaa ni, vad ska man skriva om för ögonblick? Eftersom jag redan skrivit om något dåligt idag så tänkte jag skriva om ett bra ögonblick nu. Hmm, vad ska det vara då?!
 
Jo, de där ögonblicken när man är på teater, musikal eller ser någon kändis spela live. Den är ju helt underbar. Då finns det inget annat än det, tiden liksom försvinner och tiden går så jäkla snabbt. Tro mig, jag vet. Jag har set både Måns, Galenskaparna och andra artister live. Och känslan när man är på Allsången och det är dags för sändning. Fy fan vad underbart. Jag trodde första gången att jag skulle vara nervös med kamerorna och allt, men det var asroligt :D så det ögonblicket är så jäkla härlig.
 
Alla borde få chansen att se sina idoler live, det är så underbart :D
 

Skitdag....

Denna dag skulle jag ha stannat hemma i sängen, seriöst. Inget har gått bra idag och det hade varit mycket skönare att stanna hemma och gömma sig under täcket.
 
Det började med att jag försov mig, jag vaknade fem minuter innan bussen skulle gå och fick panik. Men som tur var så kunde pappa skjutsa mig så jag kom i tid. Men sen när jag kom till skolan så berättade min mentor att hon ska sluta. Så nu kommer vi att få våran femte lärare sedan jag började gymnasiet. Åhh!! Blir så jäkla trött på att byta lärare hela tiden, får spader snart. Och vid varje lärarbyte så påverkas vi något enormt. Vi kan ju aldrig riktigt lita på våra mentorer. Jag var så nära idag på att säga till att jag slutar och bara gå därifrån! Så trött är jag på våran KAOSSKOLA!! Vad ni än gör, börja inte på Praktiska. Det är bara en skitskola som är kaos.
 
Sen vi samhällen ringde pappa, han berättade då att mamma ligger på sjukhuset. Hon har ett tag haft som ett bråck vid höften/låret men det har inte varit något problem för henne innan. Men natten till idag hade hon tydligen inte sovit något. Så hon åkte in imorse och är nu inlaggd på sjukhuset och ska opereras imorgon. Jäkla skit alltså!! Jag vet ju att det här inte är farligt och att operationen är hyfsat enkel. Men det finns ju alltid en risk med alla operationer... så är det.
 
 
På tal om annat så ska jag snart hoppa in i duschen, men först ska jag ringa min bror och se när han kommer till pappa. Och så ska jag färga håret hos min faster, så då kanske jag bjuder på en före och efter bilder. Och så måste jag ju skriva om nästa dag, då skulle jag tydligen skriva om ett ögonblick. Vad fan för ögonblick. Vill ni att jag ska skriva om ett bra eller dåligt ögonblick?
 

Blogg från bilen

Hehe jag försov mig idag, vaknade fem minuter innan bussen skulle gå.... och det var tack vare Elin. Så tack Elin för att du ringde <3 men det är tur att man har en snäll pappa, så nu skjutsar han mig till skolan idag så jag hinner i tid. Så nu vet ni det.... :-P

Att känna en med ätstörning och depression......

Denna person har jag känt sedan allt började, vilket är för ca ett år sedan. Jag visste inget om varken depression eller ätstörning då. Visst jag visste att det fanns, men jag hade liksom inte haft någon anledning innan att ta reda på vad det är och så.
 
Till en början så visste jag inte så mycket om hur den personen verkligen kände, men ju mer tiden gick dessto mera fick jag reda på. Och det var ju inte roliga saker om man säger så, speciellt inte om det handlade om en person man känner. Men det som känndes mest jobbigt var att få reda på att hon skadade sig själv genom att skära sig.... ska jag vara ärlig har jag fortfarande inte fattat helt varför man gör det. Hur man kan skada sig själv? Men samtidigt så kan ju inte jag göra något åt det... hennes val. Sen att hon dessutom spyr upp maten hon äter, det händer inte efter varje måltid. Men det händer för ofta enligt mig. Det känns inte heller bra. Detta kanske låter hemsk men ska jag vara ärlig så tror jag att jag föredrar att ho spyr framför att skära sig. Men helst hade jag ju sett att hon inte gjorde något utav det.
 
I början när hon nyligen hade fått diagnosen ätstörning så tyckte jag att det var jobbigt att veta hur man skulle bete sig när man åt mat med henne, hur man skulle göra om man skulle prata om mat, hur hon skulle reagera. Det var en stor rädsla, som finns kvar lite idag. Men den har blivit mycket bättre och jag försöker att vara så normal som möjligt. Men det är inte alltid lätt. Vissa dagar är det svårare än andra. Sen har jag också svårt att veta hu rman ska reagera när hon kommer och är glad över att hon har gått ner. Om man ska vara glad för hennes skull, vara glad för att något går som hon vill. Eller att man ska vara, inte vet jag, ledsen låter fel, över att hon gått ner och kanske kommit ett steg bakåt istället för framåt. Det är svårt ibland att veta hur man ska reagera på visa saker.
 
Men det jobbigaste just nu är nog det att hon har självmordstankar. Jag är så jäkla rädd för att förlora henne så det är sjukt. Varje gång jag skickar ett sms och hon kanske inte svarar direkt så väcks en oro i mig. Och tanken på att hon har försökt iaf en gång. Jag tror inte att jag fortfarande har fattat det...... men häromdagen slog det mig, när jag läste om det. Då var det inte långtifrån att tårarna kom, det kan jag lova er. Tänk om hon hade lyckats, då hade hon inte varit med oss idag. Fy fan vad tomt det hade varit.
 
Visst det är tufft att vara kompis till en med depression och ätstörning, men man kan klara det. Om det känns såhär för mig, hur kan det då kännas för den personen som lever med det?
 
Även fast det är tufft i mellanåt så vill jag veta, jag vill hjälpa till så mycket som möjligt, jag vill finnas och stötta. Så fortsätt berätta, berätta hur du känner det. Jag kan ta det, jag lovar. Som de sjunger i en låt jag lyssnat på "Kämpa på för imorgon är en annan dag, kämpa på för imorgon kan allting va bra. Kämpa på för din egen skull"

En mi padre

Hahahah herregud vad jag pratar spanska idag på bloggen. Haha jag är förvånad att jag kommer ihåg såhär pass mycket utav spanskan. Men det borde jag ju göra eftersom jag fick VG i spanskan. Eller C som det idag skulle ha varit. På tal om det? Vad tycker ni om det nya betygssystemet? Är det bättre eller sämre än det förra?
 
Som ni ser i rubriken så är jag hos min pappa, som jag inte har varit hos på länge. Eller okej, jag har varit här men jag har inte sovit här mer än kanske fem nätter sammanlagt sedan början av sommarlovet. Fråga mig inte varför det har blivit så, men det är så det har blivit. Men nu är jag här iaf och idag har jag testat någon jäkla proteindryck som ska dämpa hungern och innehålla alla ämnen man behöver fast med mindre kalorier. Men den var inte så god.... den smakade vatten med klumpar utav chokladpulver, hahah ni hör ju bara så det låter.
 
Ehm.... det blir nog att jag tar en macka sen tror jag. Elle nu, när jag har bloggat färdigt så ska jag ta en macka. Sen ska jag kanske göra svenskan, om inte så får jag ta med den ner till faste rnär jag ska dit och färga mitt hår :D
 
Hejdå sålänge och Godnatt om vi inte hörs mera ikväll :)

Dag 7- Min bästa vän

Usch vilken jobbig sak att skriva om..... jag har ju inte en bästa vän. Jag har ju flera, ja kan ni tänka er att jag har sådan tur? Hahh nae det kan inte jag heller. Varför skulle liksom jag få de vännerna jag har, vad har jag gjort för att förtjäna det?
 
Emma: Vi har känt varandra sedan vi började i fyran då vi hamnade i samma klass. Och jag är så glad att jag har lärt känna henne. Emma är verkligen en underbar vän som jag kan flumma med hur mycket som helst. Vi har exakt samma humor och vi kan skratta åt allt och alla. Hon är verkligen underbar, snäll, hjälpsam. Hon ställer alltid upp för en.
 
Nea: Vi har känt varandra sedan slutet av sexan då vi typ tavck vare min lärare som vi hade då började prata med varandra. Haha... jag kommer ihåg första sommaren som vi va med varandra. Fy fan vad mycket cyklande det blev upför de där jävla backarna och gud vad mycket badande det blev i sjön med det där traktordäcket. Nea är en sån vän som man också kan flumma med hur mycket som helst. Och vi förstår varandra bra, eller jag förstår henne bättre än vad hon förstår sig själv. Men Nea är också helt underbar, snäll och allt annat somen vän ska vara.
 
Elin: Vi har känt varandra typ ssedan vi började gymnasiet, dvs ca ett år. Herregud, är det inte mera? Det känns ju som vi har känt varandra i flera år. Men jag är så sjukt glad att jag lärde känna Elin. Hon kan man också flumma med hur mycket som helst och man kan även vara allvarlig. Hon finns alltid där för en, även om hon kanske inte alltid har tid eller ork så ställer hon upp.
 
Johanna: Lärde jag ockås känna när jag började gymnasiet, så vi har alltså också känt varandra i ca ett år. Johanna eller Jolle som hon kallas utav oss är verligen en underbar vän. Hon kan man flumma med och samtidigt vara allvarlig med och prata om allt.
 
Ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om varje person. Men för att inlägget inte ska bli så långt och för att det ska bli lite variation i texten så nöjer jag mig med detta. Alltså egentligen så passa allt in på alla. MEn det känner jag skulle bli för stor upprepning i texten. Så därför försöker jag att variera det.
 
Det blir ingen bild till detta inlägg med tanke på att mina vänner kanske inte vill att jag ska lägga ut en bild på dem <3
 
 

en el autobus

Hahaha titta där, jag kan fortfarande lite spanska. Hahahahahaha.... men för er som inte vet vad det betyder så betyder det typ På bussen. Haha nu har ni lärt er något nytt :-) haha men idag är det praktik igen... sista praktiken för denna vecka. Ehm, när jag kommer hem ska jag nog gå till pappa. Var ett tag sedan jag var där ju..... men aja, det återstår att se.

Hoppas att ni får en bra dag :-D

Dag 6- Min dag

Hahah detta kommer vell bli det tråkigaste inlägget någonsin. Men aja...... XD
 
Klockan ringde vid kvart i sex, men jag låg kvar till ca sex. Sedan gick jag upp och klädde på mig, åt frukost och fixade iordning mig. Vid ca tio över sju gick jag ner till bussen för att åka till praktiken som jag har i Krokek på ett psykboende. Jag kom dit vid åtta då jag börjar, gick ner och bytte om och sedan gick dan sakta men säkert. Jag får tyvärr inte berätta så mycket om praktiken eftersom jag har tystnadsplikt. Jag slutade vid tre och gick då till bussen dör jag var tvungen att vänta i ca 40 min på bussen,
 
Jag kom hem vid halv fem och då slängde jag mig i soffan och bara tog det lugnt och kollade lite på youtubeklipp.... sedan kom mamma hem och då gjorde vi mat, kyklingfilé med ris blev det. Enkelt men gott. Efter det så gick jag ner i källaren för att måla en tidningsskrigt (tror jag det heter), alltså en sån man har tidningar i.
 
Såhär är det meningen att den ska se ut när den är färdig. Jag har redan tre stycken (tror jag att det är) i mitt rum. Men de börjar bli fulla :P Hahha och så är det så passande att måla dem i samma färg som det är på vägen..... och får jag säga det själv så tycker jag att det är asnice :D
 
Hahah aa detta var alltså min dag..... kanske inte den mest spännande dagen... men aja :D det står ju på listan att jag skulle skriva om det så :D

Mobilblogg från bussen...

Sitter nu på bussen på väg till praktiken. O fy fan vad segt det var att gå upp i morse.... egentligen har vi studiedag idag, men min lärare tyckte att jag skulle gå eftersom vi bara har två dagar praktik. Men jag kan säga att det hade varit jäkligt skönt med en sovmorgon idag.... men jag får glädja mig åt att det snart är lov :-D

Hoppas att ni får en bra dag, kram på er

Mina katter

För att jag ska ha något att skriva om så tänkte jag skriva lite om katterna som vi har haft och vad som har hänt med dem.
 
De första katterna vi köpte (som jag inte har bild på) hette Tosse och Zlatan. De var rödorangea hanar som vi köpte från någon ute på landet. De var uppväxta ute och därför visste vi inte om de skulle vara rumsrena, men vi fick ta hem och testa ca en månad och se om det gick. Tyvärr så blev de inte rumsrena så vi lämnade tillbaka dem.
 
Efter Tosse och Zlatan så gick det ett tag innan vi skaffade katt igen. Denna gång skaffade vi också två stycken, fast två honor.
Izza
Maja
Dessa två var också syskon och var båda hur underbara som helst. De var keliga, busiga och helt underbar. Vi köpte dem en höst runt höstlovet. Men vid april/maj någon gång så sprang Izza bort. Troligtvis så blev hon påkörd eftersom hon knappt hörde något och var inte ett dug rädd för bilar. Så då hade vi bara Maja kvar. Hon fyllde ett på midsommar och tiden gick och vi hade vell tanken på att köpa en till katt men det blev aldrig av.
 
Vi märkte rätt så tidigt att Maja hade en lite kärlek som kom och gick utanför vårat hus. Och då började vi spåna i om hon kanske skulle få kattungar och jag och Dennis ville såklart ha det. Så vi lät henne hållas. Som ni ser på bilden så blev det kattungar (hon är höggravid på bilden).
 
Den 17 maj födde Maja dessa 5 underbara kattungar. På bilden är kattungarna bara en dag gamla. Och jag kan säga er, att vara med om en kattunges uppväxt var helt underbart. De var så gulliga när de hade öppnat sina ögon och skulle ut på upptäcksfärd, faast de inte kunde gå. och sen när de lärde sig att gå, jaa då blev det fart på dem.... det kan jag lova. Men gud vad söta de var.
 
På denna bild ser man dem lite bättre. Det var två "blåa" kattungar som det heter, en svartvit, två gråvita. Men en utav de gråvita var mycket mindre än de andra ( den som ligger under den svartvita) så den var vi tvugna att avliva efter ca två veckor. Och då hade vi även försökt att mata den med flaska. Men det gick inte.
 
Vi han döpa de flesta katterna. OCh efter mitt önskemål så fick de flesta ett namn med z i. De hette Lillen Namnlös (kom ej på något namn), Lizzy, Ziggy och Ozzy.
 
Men när Ozzy var ca ett år så sprang även hans mamma bort (alltså Maja) och det var verkligen sorgligt. Men vi får vara glada över att vi har Ozzy kvar, Och nu håller vi på att kolla på en till kattunge så Oxxy får sällskap. Denna katt som vi ska köpa ska vara en tjej. Så vem vet, det kanske blir flera kattungar.
 
Jaaa det var historien om mina katter. Hoppas att någon finner det intressant att läsa. OCh kom gärna medförslag om vad jag kan skriva om. Om det är något ni undrar eller så. Bara att fråga på vet ni :D

Dag 5- Vad är kärlek för mig?

Jaa du.... kan det alrdig vara något enkelt att skriva om eller?
 
Men okej. Vad är kärlek för mig? Alltså när jag hör ordet kärlek så tänker inte bara jag på kärlek mellan två människor som är ett par, det kan också vara kompskärlek, kärlek till ens djur, till en sak. Ja många saker kan kärlek vara för mig.
 
Men i kärlek mellan personer, ett par elle kompsar spelar ingen roll. Så är det ju viktigt att man respekteraar varandra för den de är, ingen person ska behöva ändra sig för att passa in. Man ska acceptera att alla är olika och att man inte tycker lika. Ett färhållande utaan respekt för varandra är nget bra förhållande....... och sådana vill vell ingen ha? 
 
Kärlek till ett djur är ju inte lka komplcerat eftersom djuret inte kan prata, så kan det inte bli konflikt så iaf. Men ett djur finns där när man behöver det, varesig det vill eller inte. Ett djur kan man också berätta allt för utan att riskera att det kommer ut till någon. De är alltså jäkligt bra att ha :D
 
Jag älskar min lilla Ozzy <3
Ozzy, midsommaren efter han hade fötts :D

bloggen.....

Idag ska jag ju skriva om dag 5 och tanken är att jag ska skriva den på datorn så jag kan lägga upp lite bilder eftersom någon önskade att jag skulle lägga joo flera bilder..... eller rättare sagt kom med förslag att jag skulle lägga upp flera bilder. Men vid sex kommet pappa och hämtar mig så blir det att Zumba i en
timma den ska jag duscha när jag kommet hem och förhoppningsvis blogga från min dator.....

Puss och hej så länge

Dag 4- jag om 10 år

Jaa ni.... om tio år är jag alltså 27, nästan 28. Då har jag förhoppningsvis ett bra jobb som jag trivs med, ett eget ställe att bo på och kanske någon att bo med. Vem vet, kanske ett barn eller iaf planer på att skaffa ett :-) jaa.... det är det jag tror och hoppas på :-D

Dag 3- min familj

Min famlj består utav mamma, pappa, lillebror och en katt. Mina föräldrar har varit skillda i ca 5 år, sen jag gick i femman. Men det är nu helt naturligt för mig och på ett sätt är jag glad över att de skilldes. Annars hade vi ju inte träffat dem personerna som vi träffat idag.
 
Min mamma - heter Katrine och är 50 år. Hon jobbar skift på Braviken, där de tillverkar papper till tidningen och reklamen. Hon gillar att vara ute och hålla på i trädgården.
 
Min pappa - heter Rolf och är 56 år. Han jobbar också på Braviken fast tvåskift. Dvs att han jobbar bara förmiddagar och eftermiddagar. Han gillar allt som har motor och låter brum brum.
 
Min lillebror - heter Dennis och är 14 år. Han går i åttan på samma skola som jag gick på innan med samma lärare också. Han gillar att träffa kompisar, vara ute och åka skateboard och sitta vid datorn och tv:n.
 
Min katt - heter Ozzy. Och han är egentligen inte min katt, han är familjens. Han är som katter är mest. Ena sekunden jättebusig och andra sekunden jättekelig. Han är ca 1 och ett halv år.
 
Detta är Ozzy i sommras :)

väntar på bussen

Nu står jag och väntar på bussen som ska ta mig till skolan. Eller okej bussen som ska ta mig till Tenngatan där jag får vänta på nästa buss som tar mig till skolan.... men ändå:-) idag har jag två lektioner.... historia och matte med prov idag.... Jag börjar vänja mig lite med att vara utan mina underbara fördetta naturbruk på lektionerna :-) men jag saknar dem ändå <3

Idag efter skolan ska jag och mamma ta pass, och nej vi ska inte åka utomlands..... mamma tycker det är bra att vi har ett giltigt pass. Och jag måste ta nytt eftersom jag bytte efternamn fler typ två år sedan, kanske tre.... Herregud vad tiden går snabbt

Dag 2- min första kärlek

Jaa nu är det ju så att jag aldrig har haft någon relation med någon. Men visst har det funnits personer man har gillat, men det har ju inte jag vågat berätta för dem.... men jag hoppas fortfarande på att få uppleva kärlek någon gång......

Ideér....

Fick in en del förslag på vad jag kunde skriva om. Bla en som föreslog att jag skulle lägga ut fler bilder och bilder på min outfit. Men jag känner att mera bilder kan jag lägga in, bilder på min outfit, nae det skiter jag i. Jag hatar verkligen att vara med på bild så det hoppar jag. Men jag tänkte göra som min kära vän Elin (eliiinsvarld.blogg.se) och köra med en 30 dagars lista med olika frågor eller saker jag ska svara på. Då får jag en anledning till att blogga oftare och något att skriva om. Det är ju toppen :D
 
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Min familj
Dag 4 - Jag om 10 år
Dag 5 - Vad är kärlek för mig?
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Mina husdjur
Dag 10 - Min drömresa
Dag 11 - Mina närmsta kompisar
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Min drömkonsert
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritsommar
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Det här önskar jag att jag var bättre på
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bra
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Saker jag älskar 
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Ett barndomsminne
Dag 30 - Ett sista ögonblick
 

hatar hösten

Jag hatar verkligen hösten och det faktum att det blir mörkt så snabb och åtgärder det regnar ofta...... jag vill verkligen bara gömma mig undra ett täcke och komma fram när hösten är slut.... men nu har jag iaf en sak att se fram emot :-) för idag bokade jag och mamma biljetter till Tomas Ledin och hans show i Stockholm..... det ska verkligen bli jätteroligt :-D

Jahopp.... vad ska man skriva om?

Alltså jag behöver seroöst hjälp med att komma på saker jag kan skriva om.... annars kommer denna blogg sakta men säkert att dö ut. För jag orkar inte måla naglarna, har inte gjort det på två veckor vilket är sjukt ovanligt för att vara mig.  Jag tror att jag är inne i någon slags höstdeprition..... som de flesta nog har nu på hösten. Men när snön kommer så brukar det bli bättre för mig :)
 
Men har ni förlsag på vad jag kan skriva om så får ni gärna berätta det i en kommentar, och om någon kan hjälpa mig att fixa en snygg header till bloggen så vore det också roligt :D
 

lördag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har ärligt talat inte kännt för att blogga.... har varit lite halvt nere de senaste dagarna. Men nu ska jag kolla på Greys anatomy som för övrigt är den bästa serien :-)

Friluftsdag idag

Idag har vi friluftsdag..... då ska vi vara i Folkparken. Jag ska köra minigolf och frisbee golf vilket ska bli roligt :-) men vi börjar inte förrens tio idag så kan sova längre idag vilket är skönt. Och imorgon har jag kort dag så denna vecka är snart slut :-)

Ta vara på allt......

Jag tänkte lite idag när jag var ute med Dexie. Jag tänkte på hur lyckligt lottad jag är, visst jag har mina motgångar. Men tack vare underbara vänner, familj och släkt så klarar jag av det.

Jag verkligen älskar min familj. Min mamma, pappa och min bror. De är underbara även fast vi kan ryka ihop ibland. Men jag älskar dem!!
Och min släkt.... de är verkligen underbara. Jag träffar inte alla så ofta. Men jag tycker verkligen om dem....
Och mina underbara vänner. Jag verkligen älskar dem! De finns där när man behöver dem och de stöttar en alltid!! <3 ni vet vilka ni är<3

Lördag!!!

Idag är det lördag och det är skönt, för lördagar gillar vi!! Jag har nyss ätit färdigt min frukost och ska snart duscha och sedan städa i rummet lite...... för det behövs. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Är sugen på att måla naglarna, men jag har ju praktik på måndag och då får jag inte ha nagellack. Men jag kanske målar ändå :-) men vad jag ska måla vet jag inte:-P men det lär ni vell märka sen vad jag målar.

Men nu ska jag duscha.... hörs sen :-)

Fredag men ändå lördag.....

Hahahahahaha detta är något som jag och Elin pratar om ibland. För egentligen så är det ju lördag nu, men eftersom jag inte har sovit än så är det inte lördag förrens jag har somnat och sedan vaknat..... eller vad tycker ni??

Idag efter skolan gick jag på stan och fick med mig ett par byxor, två linnen, två nagellack, en markeringspenna och en dagbok!! Hahahahhahahahha dagboken var ett impulsköp, men såna är härliga med:-) men ska jag vara ärlig så kan jag sakna att ha en dagbok att skriva i, fast jag har dock bara skrivit dagbok en gång innan. Det varade i typ ett år...... men känner att det skulle vara skönt :-)

Nu ska jag sova, deras ska bli skönt. Jag älskar verkligen min säng!! Det enda är att lakanet åker dän hela tiden....... men aja, det ska fixas någon dag :-)

Gidmorgon på er!!

Hoppas att ni har sovit gott, det har nämligen inte jag gjort..... men vilken tur att jag har en kort dag idag då :-) det är bra det.......
Hoppas att ni får en bra dag :-)

Läggdags snart

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men först så måste jag resa mig, packa ihop mina saker, gå uppför trappan till övervåningen, lägga mina saker i mitt rum, packa ur väskan, byta om till sov kläder, borsta tänderna, borsta håret, sätta på ett skydd på min mobil och till slut lägga mig i sängen...... och jag är så jäkla trött nu så allt det tar emot just nu...... men får vell försöka. Men det är enbart för att det är fredag imorgon......Sen är det helg :-) då ska jag bara njuta imorgon. Sen på lördag ska jag ut och gå med Elins hund och sedan besöka min faster där även mina två kusiner och kusinbarn kommer att vara. Så det blir nog roligt :-) sen på söndag kanske jag följer med pappa och fiskar, fast det beror på om han frågar mig........
Godnatt på er!!

Ingen kanelbulle :-(

Nu är jag ledsen..... har inte fått en bulle idag. På kanelbullens måste man ju äta en bulle.... och ett har jag alltid gjort. Men nej, inte denna dag...
Jag som var sugen på bulle idag :-( jäkla sikt alltså...... men får vell nöja mig med att det är fredag imorgon och att jag kan unna mig något då :-D

Kanelbullensdag!!!

Idag är det alltså kanelbullensdag för er som inte visste och har råkat missa det. Jag hoppas att mamma är snäll och köper med sig några bullar när hon kommer hem från föräldramötet på min brors skola..... Då blir jag glad :)
 
Fick för övrigt beröm av min svenskalärare idag vilket jag blev glad över, för jag är rätt så tyst på svenskan och trodde inte att hon skulle bry sig eftersom jag inte har pratat med henne direkt och så. Men idag när vi gick hem så hade hon läst min anteckningar om Värsta språket som vi jobbat med och sa att det var jättebra. Och att jag var bra på att reflektera i text :) jag blev jätteglad :D
 
Idag var för övrigt första dagen i skolan utan att ha Elin, Johanna och Linda i samma klass...... det var tyst och ensamt men jag överlevde. Men jag tror nog att det blir bra, jag ska vara glad för att jag fortfarande har mitt program att gå till...... och inte behöver börja om ettan på en skola som är kaos. Men jag är glad över att jag har Elin och Johanna på samma skola :) annars vet jag inte om jag hade överlevt....... <3 de är verkligen underbara vänner <3
 
I helgen har jag inte så mycket planerat. Imorgon ska jag bara vara hemma och njuta av att det är fedag :) vem vet, jag kanske går ut och gå en sväng imorgon..... om jag orkar och vädret är bra. Annars kanske jag tar en sväng på stan, för det behöver jag verkligen. Sen på lördag ska jag troligtvis gå ut och gå med Elins hund så hon får lite lugn och ro...... sen ska jag besöka min faster :) där jag tror att min kusin eller mina kusiner ska vara och kusinbarn. Det ska bli roligt eftersom det var evigheter sen jag träffade dem. Känns det som iaf :)
 
Jag har verkligen idébrist på vad jag ska skriva! Så ni som läser denna blogg kan vell säga vad ni vill läsa om. Vad ni vill ha mer eller mindre utav och så :) Tycker ni att jag ska skriva här om böckerna jag läst och skriva om dem när jag läst färdigt dem? Vill ni ha flera nagellacksmålningstips? Jaa, vad vill ni ha?!
Tacksam för svar! :D
 
Puzz och kjam på er!!
 
(någon som kan fixa en bloggdesign som kan tänka sig att göra det åt mig? )

Godmorgon!!

Godmorgon på er!! Har ni tänkt på hur deprimerande det är att det är så mörkt ute när man vaknar?! Och snart blir det ännu mörkare ute eftersom vi snart ska ställa tillbaka klockan en timma........ visst jag gillar vintern men det är tråkigt att det blir så mörkt ute så snabbt. Men det är mysigt på julafton att det är mörkt ute :-)

Torsadag imorgon...

Dvs första dagen som jag kommer läsa alla lektioner själv, och med själv menar jag utan mina vänner...... för de börjar nämligen i ettan imorgon. Men det är skönt att veta att de är kvar på samma skola..... annars vet jag inte om jag hade överlevt...

Åhh vad jag stör mig på men blåsa!!!! Någon som vet vad man ska göra om man får en blåsa? Jag har en på långfingret på insidan och det gör ont nörd jag torkar händerna och kommer emot.... hatar verkligen att ha blåsor..... :-( men nu ska jag försöka sova..... sen imorgon får jag träffa mina underbara vänner Elin och Johanna ♥ som jag har längtat..... det har ju varit
ännu en dag längre mot var det brukar vara.... så det ska bli roligt

Godnatt på er!! ♥

Naglar..... :)

Tänkte att det kanske var dags att lägga upp bilder från nagelmålningen från förra veckan,,,, för dét har jag ju nämligen inte gjort......
 
Du behöver: Top coat, tunt rosa nagellack, blåt "vanligt" nagellack och tejp för att få bättre och rakare kanter
 
Du börjar med att tejpa på fingrarna, men lämna ett mellanrum där det rosa ska vara
 
Måla sedan på det rosa och ta bort tejpen efter. Det är viktigt att se till så att nagellacket inte har torkat för mycket, det bästa är att måla en hand och sedan ta bort tejpen på den handen....
 
Måla sedan på det blåa, jag använder ingen tejp då utan målar för hand. Men det går att sätta tejp, men det blir mera pill med det eftersom det måste se till så att tejpbiten är lika stor som det rosa.... Jag föredrar att måla för hand
 
Sedan målar du på Top coaten och så är det färdigt :D
 

skakig och blåsa

Är det man får om man ska köra badminton.... bara så ni vet. Men det är roligt om man inte för blåsa utav det..... jag och mamma har alltså kört badminton idag och nu ska vi snart laga mat. Det blir en maträtt som jag inte har ätit på länge men som vi åt ofta här innan.... det blir nämligen blodpudding och kassler. Till det serveras rivna morötter och lingonsylt :-) det var verkligen evigheter sen jag åt det och det ska bli så gott.....
Känner just nu att hela huset är dött...... mamma typ sover i soffan, Dennis är i sitt rum med kompisar och jag sitter eller halvligger i en fåtölj.... jag ska vell snart laga mat för börjar bli hungrig :-)

Imorgon är det första dagen för mina kära kompisar på fördetta naturbruk att börja i ettan. Iaf för två utav dem. Och jag är glad, för de börjar på samma skola fast i ettan..... och det är bra för det betyder att vi fortfarande kommit gå på samma skola :-)

Men nu ska jag ta och laga mat :-D

läsa och läsa

Det är det jag gör om dagarna... och jag tycker att det är så jäkla skönt att läsa. Man kan liksom kontrollerar det på ett sätt som man inte kan göra med verkligheten. Man känner sig trygg. De böckerna jag har läst är: Skadad, Syskonkärlek, Dagboken (tror jag den hette), Gämda, Asyl, Och en bok som jag inte kommer ihåg vad den hette.

Jag kan varmt rekommendera alla dessa böcker!!! De är verkligen asbra. Om undrar vad någon utav böckerna handlar om så är det bara att fråga via en kommentar. Eller ni kanske vill att jag ska skriva om alla böckerna och om de böckerna jag ska läsa.

Och tack till underbara Elin som är snäll och lånar ut sina böcker till mig :-) du är guld värd vet du det? ♥

RSS 2.0