Dålig bloggning

Ja, jag vet att jag verkligen suger på att blogga. Men jag har verkligen ingen inspiration! Jag laddade ju ner en blogg app till mobilen, men den har inte velat fungerar som den ska. Så den här jag gett upp nu. Och datorn använder jag sällan....


Julavslutning!

Idag är det som rubriken säger Julavslutning. Så just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli dags att gå till bussen och åka till skolan.

Efter Julavslutningen så ska jag, Jolls och Elin hem till Elin för att fira lilljul! Och det ska bli jätteroligt!

Men nu ska jag snart gå till bussen.

Och förresten, jag har laddat ner en blogg app, så nu kanske det blir lite mera bloggande och lite mera bilder.

Ingen blogginspiration eller ork

Ja, rubriken säger vell allt. Men jag har verkligen ingen blogginspiration nu. Men jag kan ju hoppas att den kommer tillbka under jullovet som börjar på fredag!! Yeey!
 
idag och igår har jag varit hemma från skolan, eller praktiken som jag egentligen skulle haft. Men jag åkte ut en stund till praktiken idag ändå och lämnade en sak som jag skulle ge till dem från skolan. Så då passade jag på att säga hejdå, vilket var rätt så tråkigt ändå. Jag har verligen börjat gilla praktiken. Men jag antar att det är så, att när det väl är slut så har man kommitin i det.
 
Idag har jag också gjort det sista julgodiset, dvs knäck och ischoklad. Nu fattas bara att baka pepparkakshus, vilket jag funderar på att göra i helgen, typ på lördag.
 
 

Ett tag sen sist

Det var ju ett tag sen sista jag bloggade kan man säga. Men ska försöka få fart på det mera nu, försöka.
 
Men sen sist så har jag hunnit julpynta lite.
Vi har alltid ett fönster som vi har änglar i, och så här ser det ut i år
 
Våran adventljusstake! I lite modern tappning, men ack så fin.
 
Sen sist jag bloggade så har jag också varit i Stockholm med mamma och sett Tomas Ledin. Och det var verkligen hur bra som helst och hur roligt som helst!
En bild på Cirkus i Stockholm, där vi såg Tomas Ledin
Och en bild på mannen.
 
Dagen efter så gick vi runt på stan ett tag och vi gick till varuhuset NK, för mamma ville uppleva lite nostalgi. Men väl där så stötte vi på dessa personer.
Hahah, snacka om att folk bara började fota dem när de ställe sig så.
 
 

8 December imorgon

Så här dags imorgon är jag i Stockholm och är glad över att ha sett Tomas Ledin live! Yeey säger jag! Deet kommer blir så sjukt roligt att se honom live igen, och denna gång är det ju bara han.
 
Så jag och mamma åker upp till Stockholm imorgon, vi ska bo på hotell och så. Och jag hoppas bara att vi hittar dit. Men det ska vell lösa sig. JAg har ju gps i mobilen eller så har jag min kusin i Stockholm ifall vi går vilse....
 
Men därför komer bloggningen att vara nere i helgen, men det är den ju alltid. Men aja

Dag 30- Ett sista ögonblick

Hmm, ett sista ögoonblick?+ Vad menar de egentligen? Kan det inte följa med en förklarning till varje dag, där de skriver vad man förväntas skriva på varje? Tycker jag var en asbra ide. Men ett sista ögoblick. Det sista jag gjorde innan jag satte mig vid datorn var att duscha, vilket var skönt och behövligt. Men nu siter jag som sagt med datorn och bloggar och chattar med underbara Elin :D Elin och jag var och handlade lite efter skolan idag. Jag köpte bla julklapp till min bror. Och jag blev asnöjd med det!

Godmorgon

Sitter just nu på bussen till praktikplatsen som jag faktiskt börjat gilla mer och mer. Men det kanske är för att jag få göra mera och vågar göra mera. Jag har också fått kläm på deras rutiner, så även det vet jag.

Men ute är det istid, så att vänta på bussen är inte så roligt. Men det snöar ute iaf, och då är jag glad. För er
som inte fattat det så älskar jag snön!

Hoppas att ni får en bra dag!

första advent

Idag är det alltså första advent, vilket betyder att julen närmar sig! Idag har jag satt upp lite julbelysning i huset och även sätt upp våra änglar i fönstret. Det är ebba standard som vi kör med varje år.

Men kanske lägger ut lite bilder imorgon på pysslet och så. Men det återstår att se.....

RSS 2.0